• Φέτα Πλιάτσικα, Τυρνάβου € 3.00
Χαρακτηρισμένη ως προϊόν
Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης
• Λαδοτύρι Σαντζιλιώτη,Μυτιλήνης € 5.00
επίσης Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης,
από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.
• Σαγανάκι Κεφαλοτύρι Πλιάτσικα, Τυρνάβου € 5.00
μεστής ωρίμανσης και απόλυτα ισορροπημένης γεύσης,
που αναδεικνύει τη μαστοριά των παλιών Βλάχων τυροκόμων.
• Κεφαλογραβιέρα Μπάφα, Αγρινίου € 5.50
Μια κεφαλογραβιέρα με ιδιαίτερη προσωπικότητα,
λεπτό άρωμα και μέτρια λιπαρά.
Άρτιος συνδυασμός του ευγενικού με του πικάντικου.
• Γραβιέρα Καλογεράκη, Κρήτης € 6.00
Παραδοσιακό κρητικό σκληρό τυρί
από πρόβειο (80%) και κατσικίσιο γάλα (20%),
που αποξηραίνεται και ωριμάζει για 3-6 μήνες.
Βελούδινης υφής και ευγενικής γεύσης.
•Ταλαγάνι (ψητό στη σχάρα) Αποστόλου,
Γαργαλιάνων Μεσσηνίας € 7.50
Το εξαιρετικό «ελληνικό» χαλούμι,
που παράγεται ακολουθώντας πιστά
την αυθεντική κυπριακή συνταγή
και το υπογράφει η σχολαστικότητα του Κύπριου Κώστα Αποστόλου.
• Καπνιστό Μετσόβου, Ιδρύματος Τοσίτσα, Μέτσοβο € 9.00
Μια παραγωγή που δεν έχει ανάγκη συστάσεων
αφού με διαβατήριο διασημότητας
ταξιδεύει σ’ όλες τις εκλεκτές κουζίνες του κόσμου.
• Λουκάνικο γεμιστό με κεφαλοτύρι
(χοιρινό με μοσχάρι) "Τέμπτη», Λάρισας € 8.00
Από μια πλούσια παραγωγή σε λουκάνικα του
μοναδικού αλλαντοποιείου της κοιλάδας των Τεμπών
επιλέξαμε ένα ιδιαίτερο λουκάνικο
αποκλειστικής έμπνευσης των δημιουργών του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου