Κρασί και Λάρισα: Γευσιγνωσία Κτήμα Κατσαρού
Merlot
Ένα από τα κορυφαία ελληνικά Merlot, που σαγηνεύει με την απαλότητα της γεύσης του και αιχμαλωτίζει τους φίλους των «στρόγγυλων» κρασιών. Το χρώμα του βαθύ πορφυρό. Στη μύτη, εντυπωσιάζουν τα αρώματα της βανίλιας, των κόκκινων φρούτων και οι νότες από κακάο και κέδρο. Στόμα γλυκό, πληθωρικό, μαλα-κό, με πυκνότητα και κομψές τανίνες, και με διάρκεια επίγευσης.
Ο σεφ Μανώλης Πανταζής το υποστήριξε με μια γνήσια ελληνική γεύση, με καταβολές από την τοπική θεσσαλική κουζίνα: Σιγοψημένο ρολό από αρνάκι με αρωματικά βότανα και σκόρδο, συνοδευμένο με ξινόχοντρο, άγρια χόρτα και σάλτσα με απαλό άρωμα από δεντρολίβανο και θυμάρι.
Σαγανάκι κεφαλοτύρι παναρισμένο με βρόμη και παπαρου-νόσπορο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου