Το μεγάλο Chardonnay

Υποδεχθήκαμε πρώτοι το Chardonnay Κατσαρού 2016!


Υποδεχθήκαμε πρώτοι σ' ολόκληρη την Ελλάδα, και με μεγάλο ενθουσιασμό το Chardonnay 2016 του Κτήματος Κατσαρού, το μεγάλο Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα, που έχει ωριμάσει έξι μήνες σε βαρέλι.
Ένα διάσημο ελληνικό κρασί μιας εξίσου διάσημης γαλλικής (διεθνούς πια) ποικιλίας, από αμπελώνες που απλώνονται στις πλαγιές της Κρανιάς Ολύμπου και κοιτάζουν τη θάλασσα.
Το εκπληκτικό μικροκλίμα της Κρανιάς και το μεράκι του Ευριπίδη Κατσαρού δημιούργησαν κι εφέτος μια ασυναγώνιστη παραγωγή,προορισμένη να κρατά την καλύτερη συντροφιά στους οινόφιλους...
Και οι πρώτοι φίλοι πελάτες μας το απόλαυσαν με φιλεταρισμένο άγριο λαβράκι στο ατμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου