Νηστήσιμος μουσακάς με χταπόδι

Μια μικρή φωτογραφική ιστορία με πρωταγωνιστή αφ' ενός το σεφ Μανώλη Πανταζή, αφ' ετέρου ένα χταπόδι, κάποιες πατάτες και λίγες μελιτζάνες. Μια ιστορία που κατέληξε στο φούρνο και στο πιάτο μετά, σαγηνεύοντας φίλους πελάτες μας...

Όλα ξεκίνησαν ένα πρωί στο ιχθυοπωλείο του Νίκου Κουκάκη, στον Πλαταμώνα:
...και συνεχίστηκαν στην κουζίνα του "Να με θυμάσαι...", δυο - τρεις ώρες μετά:
Τα έργα και οι ημέρες του Μανώλη Πανταζή διαδραματίζονται σε μια κουζίνα:
Θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί και ως "Η περιπέτεια μιας πατάτας"
Απλά, θέλει υπομονή:
Μέχρι που έρχεται η σειρά της μελιτζάνας:
Το λόγο στη συνέχεια έχει ο φούρνος:
Τέλος καλό, όλα καλά...
Τον λόγο έχουν οι πελάτες:
Και το λευκό κρασί Μυλοποτάμου Αγίου Όρους του γέροντα Επιφάνιου:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου