VIOGNIER-ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2010 - Φουρνιστή τάρτα μανιταριών




Από σταφύλια βιολογικής γεωργίας (Δ.Η.Ω). Ζύμωση για τρεις μήνες με τις οινολάσπες του. Η ποικιλιακή του σύνθεση (Viognier -Ασύρτικο 50-50%) δημιούργησε ένα εκπληκτικό κρασί που ξαφνιάζει ευχάριστα τους οινόφιλους.
Χρώμα λαμπερό πρασινοκίτρινο. Έντονος αρωματικός χαρακτήρας βερίκοκου, ροδάκινου και τροπικών φρούτων. Γεύση δροσερή, ήπιες οξύτητες, γεμάτο στόμα. Στρογγυλή ευωδιαστή επίγευση.

Συνοδεύτηκε από:
Φουρνιστή τάρτα μανιταριών σε τραγανή σφολιάτα με ελληνικά παραδοσιακά κίτρινα τυριά. Μαριναρισμένη εποχιακή σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου