Οι οινο-γαστρονομικές βραδιές μας



Οι γευσιγνωσίες μας

Ο χώρος μας πέρα από τα κύρια χαρακτηριστικά του που αφορούν την εστίαση, τη συντήρηση και την παρουσίαση των κρασιών, διοργανώνει σε τακτικά διαστήματα βραδιές οινογνωσίας - γευσιγνωσίας, κατά τις οποίες παρουσιάζονται νέες ετικέτες ή νέες παραγωγές γνωστών οινοποιείων, κυρίως τοπικών παραγωγών, με στόχο την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε κρασιού.


 Επιδίωξή μας είναι να φέρουμε σ’ επαφή τους φίλους μας πελάτες με την ταυτότητα κάθε κρασιού και τις διαφορές μεταξύ των κρασιών των διαφόρων ποικιλιών, αλλά και της ίδιας ποικιλίας, που μπορεί να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες: έδαφος, κλίμα, χρονιά τρύγου, οινοποίηση, παλαίωση κ.α.
 

 Μετά από το σερβίρισμα του κάθε κρασιού ο οινοποιός ή ο οινολόγος του συζητά με τους φίλους μας, ενώ το ίδιο γίνεται και με τον σεφ μετά το σερβίρισμα κάθε φαγητού.


 Επιθυμία μας είναι παρουσιάσουμε από τον χώρο μας αντιπροσωπευτικές παραγωγές από όλη την Ελλάδα, αλλά και κάποιες εκτός Ελλάδας, συμβάλλοντας έστω ελάχιστα στη μύηση των φίλων μας στον γοητευτικό κόσμο του κρασιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου