Γευσιγνωσία κρασιών Κτήματος "Κλαούντια Παπαγιάννη"







Απόλυτα επιτυχημένη βραδιά γευσιγνωσίας στο «Να με θυμάσαι...»

Εντυπωσίασαν τα κρασιά του Κτήματος «Κλαούντια Παπαγιάννη»

Μόνο ως εξαιρετική μπορεί να χαρακτηριστεί η βραδιά γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε στο γνωστό art restaurant «Να με θυμάσαι...» της πόλης μας, που αποτελεί σημείο εξειδίκευσης και ανάπτυξης του ελληνικού κρασιού, με παραγωγές του Κτήματος "Κλαούντια Παπαγιάννη", το οποίο δημιουργεί θαυμαστή πορεία στην Αρναία Χαλκιδικής, διεκδικώντας ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα ελληνικά οινοποιεία.
Τέσσερις ετικέτες συνοδεύτηκαν από ισάριθμα πιάτα του σεφ Μανώλη Πανταζή, τα οποία ανέδειξαν στην πληρότητά του τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε κρασιού. Η διαδικασία αφορούσε την παρουσίαση των:
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – Μαλαγουζιά 100%» που το συνόδευσε ένα Ριζότο με θαλασσινά και μπισκ γαρίδας από το κοράλλι της.
«VIOGNIER - ΑΣΥΡΤΙΚΟ», που το συνόδευσε στήθος κοτόπουλου Μιλανέζ πλαισιωμένο με φρέσκα βραστά λαχανικά.
«CLAUDIA PAPAYIANNI - Ροζέ 2009», που το συνόδευσαν σιγοψημένες φέτες εκλεκτού χοιρινού με πολέντα, καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα λαχανικών.
«CLAUDIA PAPAYIANNI RED 2007», από Syrah (40%), Merlot (40%) και (Ξινόμαυρο 20%), που το συνόδευσε μοσχαρίσια ουρά με γλασαρισμένες φέτες κυδωνιού.
Τα κρέατα που μαγειρεύτηκαν ήταν όλα του κρεοπωλείου «Λούπας – Φωκαΐδης» (Ηρώων Πολυτεχνείου 228) της πόλης μας.
Κατά τη βραδιά της γευσιγνωσίας η Κλαούντια Παπαγιάννη, συζήτησε με τους οινόφιλους πελάτες και απάντησε σε ερωτήσεις τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ευγένεια και το ζεστό της χαμόγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου