Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η βραδιά Παλυβού



Μεγάλη βραδιά γευσιγνωσίας – οινικής παρουσίασης

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου
το Κτήμα Παλυβού
στο «Να με θυμάσαι…»


Από τη Νεμέα στη Λάρισα

Το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου, το εστιατόριο «Να με θυμάσαι…» της πόλης μας – που εδώ και 7 χρόνια προσπαθεί να υποστηρίζει το επώνυμο ελληνικό κρασί με ιδιαίτερη μέριμνα και προσπάθειες – υποδέχθηκε τον Γιώργο Παλυβό και πέντε από τις ετικέτες του Κτήματος του σε μια βραδιά γευσιγνωσίας, την 33η της μικρής γευστικής αυτή ιστορίας, κατά την οποία κάθε κρασί θα συνοδεύεται από τη γεύση που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Ήταν μια οριζόντια γευσιγνωσία που ξεκίνησε μ’ ένα λευκό κρασί, συνεχίστηκε μ’ ένα ροζέ και ένα ερυθρό. Τουτόχρονα παρουσιάστηε ένα ακόμα ερυθρό ιδιαίτερης παλαίωσης, ενώ η βραδιά έκλεισε μ ένα λιαστό επιδόρπιο κρασί΄.
Τα κρασιά που παρουσιάστηκαν ήταν είναι: Πέτρινες Πλαγιές (Chardonnay – Μαλαγουζιά), Βυσσινόκηπος (Ροζέ Ξηρός Οίνος – Αγιωργίτικο), AMMOS RESERVE TERRA LEONE (Αγιωργίτικο), ΝΟΗΜΑ 2005-2006 Βιοδυναμικό (60% Αγιωργίτικο 2006 - 23% Cabernet Sauvignon 2005 - 17% Syrah 2005) και «Ηλίου Τέχνη 1997».
Στο «Να με θυμάσαι…» τηρούνται αυστηρά οι κανόνες της οριζόντιας γευσιγνωσίας. Έτσι τα φαγητά ήταν αυτά που συνόδευαν το κρασί και όχι το αντίθετο, με γνώμονα ν’ αναδείξουν το καθένα κρασί ξεχωριστά, αισιοδοξώντας ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιούσε πλήρως τους φίλους πελάτες.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου