Το πρώτο ελληνικό ούζο

Αυτό είναι το πρώτο ελληνικό ούζο και που έδωσε και το όνομα "Ούζο" στο σχετικό απόσταγμα, στο 1856 στον Τύρναβο. 
Γέννημα του Νικόλαου Κατσάρου.
Σήμερα, ο δισέγγονος Νικόλος Κατσάρος, 4η γενιά, συνεχίζει τη θαυμαστή πορεία, διατηρώντας μυστική την αρχική συνταγή.
Ως "Τζιβαέρι" πλέον καταγράφει μεγάλη διάδοση στις διεθνείς αγορές, εντυπωσιάζοντας με τη γεύση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου