Παραχώρησε τα δικαιώματα του «Λόγος και αιτία για μία θύμηση» στην Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας





Με δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης βρέθηκε το νέο προεδρείο της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με σκλήρυνση κατά Πλάκας μετά από πρόσκληση του επί 12ετίας προέδρου της Ένωσης, Βασίλη Τσιάρα.
Η συνάντηση που έγινε στο «Να με θυμάσαι...» είχε λόγο και αιτία. Ο Βασίλης Τσιάρας παραδίδοντας τη σκυτάλη στη νέα πρόεδρο κ. Μαρία Κούτσικου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με σκλήρυνση κατά Πλάκας για τη 12ετή συνεργασία με τα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει να προσφέρει από τα νέα του καθήκοντα, ως αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας.
Η συνάντηση έκρυβε και ειδήσεις, η πρώτη αφορά στην έκδοση «Επαφή και ενημέρωση» που ετοιμάζει η Ένωση για τα άτομα με σκλήρυνση κατά Πλάκας κι όχι μόνο, ενώ η δεύτερη ήταν μία παλιά υπόσχεση του δημοσιογράφου, συγγραφέα και ποιητή Άγγελου Πετρουλάκη, ο οποίος παραχώρησε τα πνευματικά δικαιώματα της νέας του ποιητικής συλλογής υπό τον τίτλο «Λόγος και αιτία για μία θύμηση» στην Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας

Ο Άγγελος Πετρουλάκης μίλησε για το έργο της Πανθεσσαλικής Ένωσης και τη σχέση του με τον Βασίλη Τσιάρα και παρέδωσε στην κ. Μ. Κούτσικου, τα χειρόγραφα της νέας ποιητικής συλλογής.

Το εξώφυλλο αλλά και τα σχέδια της νέας ποιητικής συλλογής θα φιλοτεχνήσει ο Λαρισαίος εικαστικός Χρήστος Παπανικολάου. Η ποιητική συλλογή θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με την Πανθεσσαλική Ένωση ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η ταμίας της Πανθεσσαλικής Ένωσης, Μόρφω Ταχτιντή και οι νέοι υποστηρικτές (χορηγοί) της Ένωσης οι επιχειρηματίες κκ. Βαγγέλης Κούρτης (ΚΟΥΡΤΗΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια) και Χρήστος Ζαφειράκης (οινοποιείο Ζαφειράκη, Τύρναβος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου