Τα ψάρια μας: Ψήσιμο σε κέλυφος αλατιού

Χελιδονόψαρο ψημένο σε αλάτι


Μια μικρή γευστική ιστορία από τη θάλασσα των Σποράδων μέχρι τα τραπέζια του "Να με θυμάσαι...".
Ένα χελιδονόψαρο στα 2,5 κιλά που οι φίλοι μας πελάτες διάλεξαν να το φάνε ψημένο στο αλάτι. Και η εμπειρία της σεφ Καλλιόπης Καραγκούνη τους αποζημίωσε με το παραπάνω.
Ένα ψάρι που συνοδεύθηκε από το κρασί Viogner  του Κτήματος Γεροβασιλείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου