Στη Λάρισα το bone fillet έχει το δικό του εστιατόριο



Ιδιαίτερες γεύσεις:

Φιλέτο (bone fillet steak)



      Το πιο εκλεκτό και τρυφερό κομμάτι του μοσχαριού. Είναι τελείως άπαχο και βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά. Μπορούμε να το ψήσουμε ολόκληρο ή σε φέτες στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο. Λόγω του ότι δεν έχει καθόλου λίπος πρέπει να ψήνεται όσο το δυνατόν λιγότερο στο εσωτερικό του έτσι ώστε να μη στεγνώνει.
        Ο κρεοπώλης μας, Αχιλλέας Λανάρας, με ιδιαίτερη τέχνη και σχολαστικότητα, φροντίζει να μας εξασφαλίζει τα καλύτερα φιλέτα της περιώνυμης ράτσας LIMOUSINE. Από εκεί και πέρα αρχίζει η… περιποίηση του φιλέτου με την πλήρη αφαίρεση του κεφαλιού, του παραφίλετου, των μεβρανών και των τενόντων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου