Το T-bone steak στη Λάρισα έχει το εστιατόριό του



T-bone steak
γεύση ιδιαίτερη στο χώρο μας
 

T-bone: Με τον όρο αυτό εννοούμε μια μπριζόλα ιδιαίτερης κοπής, που προέρχεται από το κόντρα φιλέτο του μοσχαριού. Το κόντρα φιλέτο δίνει ένα σχεδόν ενιαίο τεμάχιο, το οποίο μπορεί να πωληθεί είτε με τα οστά, είτε άνευ. Όταν στο τεμάχιο αυτό υπάρχει το φιλέτο και πωλείται με τα οστά, τότε παίρνουμε το ιδιαίτερα αγαπητό στην αμερικανική αγορά (και όχι μόνο), T-bone steak.
Η γεύση του T-bone έχει να επιδείξει φανατικούς φίλους και στη χώρα μας, πλέον, μια και οι γεύσεις έχουν για μοναδικό τους διαβατήριο τη νοστιμιά. Και το T-bone στο σημείο αυτό υπερτερεί κατά πολύ μιας κοινής μπριζόλας. Στο χώρο μας είναι ιδιαίτερα προσφιλές και συνήθως συνοδεύει τανικά ερυθρά κρασιά με περγαμηνές στην παλαίωση.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο κρεοπώλης μας Αχιλλέας Λανάρας, βήμα με βήμα τεμαχίζοντας τα T-bone.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου